Vacature - Gastvrouw/-heer, facilitair medewerk(st)er

Gastvrouw-heer, facilitair medewerk(st)er

Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten, geen product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen Palletiseermachines!

Door sterke groei en continue professionalisering zijn wij op zoek naar een

Gastvrouw/-heer, facilitair medewerk(st)er
Zit klantvriendelijkheid en dienstverlening in je aderen? Als Gastvrouw, -heer werk je op ons kantoor in Emmeloord en draag je zorg voor de interne klant (je collega’s) en de externe klant.

Je voert zelfstandig, correct en tijdig verschillende werkzaamheden uit, waarbij arbeidsplezier van onze medewerkers (je collega’s), uitstraling entree, kantine, autopark en geen oponthoud van je collega’s centraal staan, waarbij je niet schroomt ook je collega’s te wijzen op hun verantwoordelijkheden dan wel tevens ook hun inzet te vragen.

Je werkzaamheden kunnen zeer divers zijn, als voorbeeld noemen we, bestellingen doen, koffie zetten, toonbaar houden entree en kantine, bijvullen facilitaire zaken, uitgifte kleding en andere middelen, beheer autopark, aanspreekpunt en coördinatie schoonmaak, zorg voor bloemen, kaartjes en cadeaus bij bijzondere momenten en ondersteunende, coördinerende werkzaamheden bij klant- of personeelsbijeenkomsten.

Functie-eisen

  • Coördinerende en Communicatieve capaciteiten goed weten te combineren met uitvoerende (schoonmaak) werkzaamheden
  • Dagelijkse beschikbaarheid
  • Pro- actief, zelfredzaam, assertief en zelfstandig

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal, internationaal en ambitieus team
  • Een brede, afwisselende binnendienst functie

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Saskia Bakker. Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›

Deel op sociale media